2012. április 27., péntek

Méregtelenítős

A mai napon belevágok egy máj méregtelenítő kúrába. Itt a tavasz, szóval miért ne tisztíthatnám meg a szervezetem a méreganyagoktól? A résztvevő matériák:
Keserűsó, olivaolaj, Anna forrás vize, grapefruit lé, pszillium. Estére nyugtató tea és.....


Remény, hogy időben elérem a wc-t, amennyiben szükség lesz rá :)

Részletes beszámoló egy később bejegyzésben várható! :)

2 megjegyzés:

  1. Ismerem ezt a fajta méregtelenítést.
    Kicsit húzós az eleje, de annál nagyobb a megkönnyebbülés a végén. Hihi.
    2. napon megdöbbentem, mennyire kiszolgáltatottá is válhatok a megszokott izomerő nélkül. Nagy tanulság volt, mondhatni kaptam egy lelki tisztítást is. Mivel szinte csak feküdtem, jó sokat volt időm gondolkodni. Amit amúgy mindennapi rohanásban csak vázlatosan teszek meg. De ekkor megengedtem magamnak (némi külső nyomásnak engedve), hogy részletesen, összefüggéseket keresve átnézzek egy két lelki bugyrot magamban. Ez is jó volt!
    Végeztével megnövelte az energia szintemet. Ingerküszöbömet kitolta. Kúra közben rengeteget izzadtam, utána viszont kevésbé.
    Szóval én támogatom a technikát, de odafigyelve, testi/lelki/szellemi szinten egyaránt tudatosan.
    Kíváncsian várom a saját tapasztalataidat!

    VálaszTörlés
  2. Több fórumot átolvastam, mielőtt belevágtam ebbe a típusú méregtelenítésbe. Sok jóra nem számítok én sem az elején. Inkább arra vagyok kíváncsi, hogy valóban olyan remek hatása van a kúrának, mint ahogy jó néhány alkalmazó leírta. Mindenesetre inspiráló a Te pozitív hozzáállásod is a dologhoz. Jegyzetelem majd az eseményeket, szóval hamarosan írok róla. Ma hatkor indul a "móka" :)

    VálaszTörlés