2011. március 30., szerda

Valamire csak jó a jutyúúb is, nem Iván?

Zetor és Iván, a két 24 kilós vasgolyó farkasszemet nézett egymással. Nem csak vörös lakktól voltak vörösek. Zetor a lehető legmogorvább fejet vágta. Leírhatatlanul rozsomákosra sikerült, izomból, nagyon pofán rúgott rozsomákosra. Iván pedig olyan arcot vágott, mint aki hajótörést szenvedett egy lakatlan szigeten a felajzott Kiszel Tündével, önvédelmi eszközök és óvszer nélkül. Tehát reménytelenül szigorút.
- Ne csináld már Iván!
- Hagyjál már a hülyeségeiddel Zetor!
- De nagyon jó, ne csináld már! Hallod tesó...
- Nem érdekel, nem érted! Nem nézem meg, akkor sem! Utálom a netet!
- Ne legyél már ilyen szűk látókörű Iván! Na jó, ha megnézed a témát, akkor a legközelebbi csajozásodnál vállalom a szárnysegédi szerepet, bár rühellem ezt az Így jártam anyáddal rajongásodat.
- Te meg egész nap a f@szbukon lógsz, meg a Tyúbon. De tudod mit? Rendben, megnézem a videód, de aztán egy hétig csend legyen. Na, muti!
- Várjál, na itt is van:


- Áháháháháháháháhááháháháháháháháháháháháháhhh hehehehehehehehe......huh.... áááháhááháááhááháháháháháháháháhááááááááháháhááháháááháááháhhhhááhihihihihihi...
- ÁÁÁÁ, tekerd vissza Zetor!
- Hihihihii, mindjárt, nézzed csak!
- Áháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháhhihihihihihihihi huhuuhhhhh, beszarok...hihihihihihihiihhihihiihihiihhiiiiiiiihiiihiihhhhhhehehehehhehhhhhehehhehehheheheh.... láttad hogy a fejére esett!
- Van még ilyen? Nem is rossz ez Tyúúúb!

5 megjegyzés:

  1. Atyaúristen, ez már szinte nekem fájt :-O A kommentekben azt olvastam, hogy azok 32 kilósak tán. Az azért odacsaphatott kellemesen.

    Ezek a gonosz golyók meg kiröhögik :-D

    VálaszTörlés
  2. Ilyenek ezek a gonosz vasak :D Különösen Zetor meg Iván :D

    VálaszTörlés
  3. Juj. Hát ez fájhatott!
    Gonosz vasak. Gonosz oroszok :)

    VálaszTörlés
  4. No sebaj, attól még totál nagy arcok :-D

    VálaszTörlés
  5. Rosszul esett minden szinten, az már biztos :)

    VálaszTörlés